Geocaching in de mooiste bomen van het land!

Zoek, vind, klim én log!

Geocachen, superleuk en je komt nog eens ergens! Maar ……. niet overal.
Ben jij een Geocacher die klaar is voor een T5 Boom-cache uitdaging? Kom dan deelnemen aan één van onze cursussen of boek een workshop!

Wil je leren boom-klimmen én afdalen én een redding uitvoeren met 1 systeem in 1 dag?
Volg dan de 1-daagse SRT5 Geocaching Boomklimcursus. Na deze cursus ben je in staat om waar jij maar wilt zelfstandig T5 geocaches te gaan loggen. Zo hoog als je wilt!  Wij leren je hoe je veilig op pad kan gaan!

Wil je veel meer weten over de materialen, technieken en meer kunnen oefenen? Volg dan een 2-daagse Basis Cursus Boomklimmen (BCB). Hier wordt je bovendien voorbereid op eventuele vervolgcursussen, zodat jij straks de moeilijkste boom-cache ooit op kan hangen.

Voor cursus-informatie en boeken: Klik op de gewenste datum op de agenda  >>>>

Tijdens een Workshop hangen wij de touwen voor je op zodat je onder begeleiding veilig en onbezorgd jouw cache kan loggen. Een workshop vraag je aan met een groepje op een locatie naar keuze. Wij nemen dan alle benodigde materialen mee en zorgen dat iedereen de cache veilig kan loggen.

Workshopinformatie:

  • Groepsgrootte max 6 personen

  • Locatie naar keuze

  • Duur: ochtend, middag of avond, 2,5 uur klimtijd

  • Kosten 250,- euro exclusief reiskosten

Vraag hier een workshop aan >>>

Bijzonderheden:

  • Alle materialen worden verzorgd.

  • Geschikt voor iedereen en in het bijzonder voor geocaching, T5 boomcaches loggen en/of plaatsen.

  • Vanaf 18 jaar (vanaf 13 kan mét een ouder)

AGENDA Geocaching Cursussen

Sorteer op datum, locatie en soort

Vind je niet wat je zoekt? Stuur een emailtje!

Bekijk de hele agenda

Sfeerimpressie

Wat vonden degenen die je voorgingen?

Om boom-caches te halen kunnen we afkijken van anderen, of gewoon bij de professionals in de leer gaan. Verschillende opties, van alles om uit te proberen en advies over te krijgen, geweldig! En nog super leuk en gezellig ook.

Frank

En zo ontspannend om heerlijk in de touwen te hangen. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open daarboven, behalve het cache-kokertje!

Paul

Ik ben dolblij dat ik de cursus gevolgd heb! Ik ben niet zo’n held, maar na de 2-daagse BCB met voldoende oefening en ondersteuning van de andere cursisten, kan ik nu niet wachten tot mijn eigen klimspullen aankomen. Ik wil de boom in!!

Eliane