BSO -Jeugd -Jongeren

Omdat de jeugd de toekomst heeft! Let them grow, climb trees!

Voor kids is boomklimmen een geweldige ervaring, wij geven ze alle tijd om in hun eigen tempo naar de top van de boom te klimmen  waarna ze boven in de boom kunnen genieten van het uitzicht. Ieder kind kiest zijn eigen uitdaging, tot hoe hoog ze zelf durven!

Op een veilige manier hoog de boom in, wie durft!

The TreeClimbing Company verzorgt al jaren boomklim workshops voor BSO’s.  Kinderen vanaf 6 jaar klimmen onder begeleiding van een instructeur veilig  en gezekerd de boom in. Natuurlijk, ook de BSO begeleiders kunnen de boom in!

Klimmen in de boom – via takken omhoog – begeleid door instructeur
De klimmer heeft een klimgordel aan  en wordt beneden door de instructeur via een klimlijn gezekerd. De klimmer gaat met handen en voeten via de takken omhoog. 1 klimmer tegelijk. Een spannende uitdagende activiteit om uw aanbod te variëren. Wij komen voor een keer of met regelmaat om de kinderen te laten ontdekken en genieten!

Ik wil meer weten >>>

Opleiding informatie

The Treeclimbing Company heeft een compleet opleidings-traject tot instructeur voor begeleiders van jeugd of jongeren. Wilt U boomklimmen toevoegen als activiteit in uw organisatie? Dat kan! Lees meer hierover op de opleidingspagina.

Opleiding pagina >>>

Wilt u boomklimmen voor uzelf of voor de kinderen proberen? Boek dan een workshop bij de dichtsbijzijnde boom om de hoek in het park, of op uw eigen terrein!

Workshop aanvragen